Na seniau žaidžiau GTA V ant kompo ir jį man "vilko" ant low, bet užtat būdavo, kad kartais sugalvoja ir susicrashina dėl nespėjimo užkrauti textūrų (galvoju man jų nekraudavo, nes buvo piratintas). Dabar visai nesenai persirašiau iš 8.1 windows'ų į 10 windows'us ir galvoju man turėtu geriau "išvešti" GTA V, nes kiek skaičiau, kad Windows 10 dabar labiau pritraukyti gaming'ui ir panašiai veiklai. Laukiu jūsų nuomonių :)
Kompiuteriu parametrai:
Intel Core i5-3337U 1.8GHz (turbo boost up to 2.7GHz);
Nvidia Geforce GT 720M with 2GB vram;
6GB RAM;
Windows 10.
Bebras prieš 8 metus
Tavo vietoje daug nesitikėčiau, turėtų pavežti, bet grafika tikrai ne pati gražiausia bus.
Darrel_ prieš 8 metus
Šiaip turėtu pavešt 720p ir ant High nustatymų aišku ne visu reiktu pažaist. https://www.youtube.com/watch?v=P3Gvj-ps9Rc pagal video aprašymą išgautum 30-50fps.
Macho prieš 8 metus
Ant low bus be problemų, man pavežė ant radeon hd 5570, pentium 6500e 2,9ghz 4gb tai tau turėtų tikrai pavežti
SpirgiuX prieš 8 metus
Na man ir nereikia most ultra awesome grafikų. Noriu tiesiog pažaisti padoriai, kad nesiskūščiau. Bėja labai negražaus dalyko paprašysiu: gal tada galite numesti normaliai veikiančio GTA V nuorodą? :)
PamParam prieš 8 metus
Na jei dėl grafikų ir fps nesijaudini siuskis drasiai, pavež ant medium ar biški daugiau :)
MantasV prieš 8 metus
Su Windows 10 sunkiai peš ant performance jei nori ,kad geriau veiktu jau patarčiau Windows 7. anyways turėtu veikti normaliai bet ne ant geriausios grafikos.
Darrel_ prieš 8 metus
@MantasV Su senais žaidimais tai čia tiesa.. Aš atsimenu netgi ant Windows 8.1 SA:MP'o negalėjau pažaisti netgi su GTA V HUD mod'ų bet PC buvo carų laikų nors ant Win 7 galėjau daugiau modų prisikišt ir žaist be lag'ų. Bet su naujais žaidimais manau ant Windows 10 bus kaip tik didesnis FPS kai normaliai pradės palaikyti DirectX 12.
MantasV prieš 8 metus
@Darrel_ @SpirgiuX Nu čia gal kiekvienam skirtinga patirtis. Plius priklauso nuo kompiuterio build'o. Man asmeniškai Win10 su žaidimais nelabai derinosi. Dar kad su Privacy nesamonėm kolkas Microsoft svaigsta. Tai lauksiu kol Win10 susitvarkys biški labiau ir stabilumą įgaus. Tada ir aš naudosiu nors ir šiaip puse metu naudojaus jau nuo Insider versijos.