Norėčiau paklausti, kokį "nešiojamą" internetą naudojate, bei kokį mėnesninį mokėstį mokate. Nes pats renkuosi internetą ir norėčiau pigiausio varianto. Kol kas radau, tik MEZON. Bet girdžiu, jog daug kas skundžiasi šio tiekėjo teikiamomis paslaugomis, ypač vakarais, kuomet internetu naudotis beveik neįmanoma.
PamParam prieš 8 metus
Priklausomai kur gyvenį, dabar mano draugas už sienos gyvenantis nusipirko Bite 4g 40 mb/s internetas, stabilus, aš taip pat planuojų į tą patį pereitį iš savo to DSL senio. MEZONO neimk ten ištisai problėmos visas internetas tik aidi tom mezon problėmom...
Spartusis neribotas: Pasižiūrėk
deepfall prieš 8 metus
@PamParam Vilniuje, Naujamiesty. Mezon Wi-Fi žemėlapis rodo, kad ten "geras ryšys". Nenoriu mokėti daugiau, nei 10€ per mėnesį, didelis greitis nėra būtinas, svarbu kad jis būtų pastovus ir galėčiau pasinaudoti tada kada man prireikia, taip pat svarbu, kad galėčiau nešiotis jį. O bite matau pigiausią variantą turi už 20€ :) Ir šiaip nemanau kad naudosiuosi kažkokiomis bite teikiamomis paslaugomis, nes ir taip telefono sąskaitą plešia kaip reikalas už nieką... :D
PREFIXS prieš 8 metus
Kaip vienintelį internetą namuose naudoju TELE2 jau daugiau nei metus, kaip mob. internetas man puikiai veikia. 4G greičiai gan dideli. Moku gal apie 14€/mėn. Pagal sutartį planas "neribojamas" turi 15GB ir po to 256kbps greitis, bet tokio nuo pat sutarties pradžios nebuvo dar. Gal prieš pusmetį dingo šitas planas iš TELE2 ir jį pakeitė kiti planai (po 50GB, po 100GB ir t.t.). Nežinau ar nauji planai irgi turi tokį polinkį neriboti visiškai interneto. Su šiuo internetu aš be didesnių problemų streaminu twitch.tv, žaidžiu online. :+1:
Greičiai: Siuntimo greitis viršija ir 10MB/s:
Mezon dabar turi 4G LTE internetą, kuris pagal viską turėtu veikti gan gerai, tik tokio tinklo padengimas atrodo gan mažas palyginus su TELE2, Omnitel ar Bite, bet jei gyveni ryšio zonoj tai pasiimk išbandymui, manau turėtu viskas būti gerai. :)
PREFIXS prieš 8 metus
@deepfall nežinau dėl šito, bet ankščiau mezon'as naudojo WiMAX "4G" technologija bevieliui internetui tiekti, kas yra apsurdiškai lėta, nestabili ir sena technologija (dabartinis 3G ją tiesiog nušluoja). Neseniai pradėjo naudoti 4G LTE tinklą kuris turi daug didesnius greičius ir yra nepalyginamas su WiMAX. Aišku viskas dar priklauso nuo tinklo apkrovos, bet nemanau jog Mezon 4G LTE kuris tik neseniai pradėtas tiekti, bus labai apkrautas. Siūlyčiau išbandyti, ir jei bandysi norėčiau pamatyti speedtest, kaip ten pas juos su greičiais :D
Ron prieš 8 metus
Kuomet gyvenau Lietuvoje, - naudojausi TELE2 internetu gan ilgą laiko tarpą ir per visą tą laiką nusiskundimų tikrai neturėjau, todėl rekomendacija iš mano pusės - TELE2
deepfall prieš 8 metus
Galutiniai apsisprendžiau, kad imsiu MEZON, tik dar prieš tai pasiimsiu bandomajam laikotarpiui. O jeigu internetas nepasižymės labai gera kokybe, tai daug kankintis su jais nereikės, tik 12mėn. :D
Funkkie prieš 8 metus
Turiu mezon pas save namuose Vilniuje, neseniai pasikeičiau planą į 4g LTE, veikia puikiai. Žinoma greitis nėra įspūdingas (20mb/s), bet man jo užtenka, nes svarbiausiais dalykas, bent jau man, yra duomenų kiekis, kuris yra neribotas :)