Daug kur prašiau pagalbos, klausiau kame reikalas gali būti, buvo suteikiama pagalba, bandoma padėti, bet daug kas nepadėjo, pvz.: Windows'ų perrašymas iš 7 į 10, draiverių naujinimas, įvairūs draiverių nustatymai ir t.t. Ir prisiminiau Jūsų publiką, juk čia geimeriai renkasi, tad paklausiu ir Jūsų ir išdėstysiu kame reikalas.
Taigi, persirašiau Windows'us iš 8 į 7, nes 8 manęs netenkino, buvo klaidų, pvz.: neįsijungdavo STEAM'as, lag'indavo ir panašiai. Persirašius Windows'us susiraširašiau visus reikiamus draiverius (AMD Radeon), susirašiau reikalingas programas, galiausiai įsirašiau STEAM'ą ir parsisiunčiau Counter-Strike 1.6. Bet nutiko tokia bėda, kad įsijungus žaidimą FPS laikosi stabiliai ties 100-101, viskas valio, bet** įsijungus "Options" arba "Servers"** man jis nukrenta iki 50-60 fps, galiausiai, įėjus į kokį nors serverį man jis nukrenta iki 30-40 fps. Galbūt žinot kame problema gali būti? Kompiuteris nešiojamas, turi 4 GB Ram'ų, jau tokį žaidimą kaip CS pavežti turi be problemų. Už atsakymus ir suteiktą pagalbą būsiu dėkingas. :)
AMD draiverių nustatymai:
Maniškė vaizdo korta:
Sheriff prieš 8 metus
Čia longshot, bet gal tiesiog konfiguravimas pačio žaidimo yra prastas, pabandyk ant kokio kito žaidimo. Labai durnai skamba, bet gali būti. Aš ant savo senuko fujitsu prieš kokius 11 metų žaisdavau be problemų :D
Macho prieš 8 metus
Žaidimo jungimo nustatymuose ( steam bibliotekoje ) bandyk pajungti ant -nofbo -w 640 -h 480
ir tuomet kai žaidimą esi jau pajungęs parašyk gl_texturemode GL_NEAREST_MIPMAP_NEAREST
į console
Parašyk kokie fps dabar žaidžiant bei nustatymuose.
iamkid prieš 8 metus
Bandžiau žaist ir kitus žaidimus. Pabandymui parsisiunčiau GTA:SA, žaidimas veikė be problemų.