Sveiki, noriu paklausti ar jau verta atsinaujinti savo Windows 8.1 į Windows 10? Ta prasme, aš vis tiek atsinaujinsiu, bet nežinau ar dabar būtų jau laikas, ar dar palaukti? Ką manote jūs? Gal kas jau atsinaujinote?
Rin prieš 9 metus
Asmeniškai aš tai dar palauksiu, nes prieš kelis mėnesius tik atsinaujinau į 8.1 tai nenoriu čia skubėti ir naujinti windowsų kas mėnesį. Kai matysiu, kad man bus reikalingi 10 tada ir atsinaujinsiu, bet kolkas žadu likti su 8.1, nes ką man gali pasiūlyti 8.1 ir 10 nelabai skiriaisi ką jie gali pasiūlyti mano srityje.
Garveris prieš 9 metus
Kasdieniniam naudojimui, ne. Pilna bugu dar, geriau palauk pilnos versijos, vis tiek nemokamai bus :)
SkepticalHippo prieš 9 metus
Berods dabartiniai Windows 10 yra tik "technical preview". T.y. nepilni. Ten labiau skirta programuotojams, kurie nori pritaikyti savo programas iš anksto ir tiesiog pademonstruoti kelias Windows 10 galimybes. Kasdieniniam naudojimui tikrai nepatarčiau migruoti dar kol kas.
- Linas prieš 9 metus
Nerekomenduočiau asmeniškai, nes dar nėra visiškai pilnos versijos, tad ji būtu su klaidomis. Geriau palauk pilnos versijos ;)
SkepticalHippo prieš 9 metus
b0ss prieš 9 metus
@Edvinas į W10TP yra sukištas praktiškai visas šlamštas, kurį MS jau paruošė W10, o ne vien, tik programuotojams suprantamas šlamštas (tokio aš apskritai nepastebėjau).
Durniausia, kad dauguma komentatorių, tik komentuoja tai, kad tai nėra pilna OS versija ir joje "yra" labai daug klaidų. Aš W10TP įsirašiau tą pačią dieną, kai tik juos viešai išleido, tad manau galiu pasakyti kažką tikslesnio ir tikresnio, nei dauguma iš jūsų. Taigi, dėl klaidų, jų tikrai pasitaikė keletas, dauguma jų buvo keistokos, nereikšmingos ir netgi juokingos, na bet viena iš jų buvo rimtesnė - kas ~5min restartuodavosi HDD, kas užtrukdavo ~10s, t.y. kas 5min, kompiuteris visiškai pakimba dešimčiai sekundžių. Bet kaip ir kitas klaidas, taip ir šia, su kitu atnaujinimu, o atnaujinimai išleidžiami pakankamai dažnai, ištaisė. Anyway, ką gauni įsirašęs W10TP? Tai visos gerosios W7 ir W8 pusės. T.y., W10TP dizainas yra ganėtinai panašus į W8 dizainą, nors tai pat ir smarkiai patobulintas, bet tai pat, ši OS yra pritaikyta normaliems kompiuteriams, ko apie W8 nepasakytum - grįžo normalus start meniu. Tai pat atsirado kelių desktopų palaikymas vienu matu, ką jau senai matome Ubuntu, bei Mac operacinėse sistemose. Na tai tokios pagrindinės, dabartinės naujovės. Tai pat, derėtų paminėti, jog šiuo matu aš nematau nei vienos klaidos OS veikime. Taigi, kodėl gi tau, bei visiems kitiems, kam tik nėra baisios nereikšmingos klaidelės, neįsirašius W10TP?
Barzdocius prieš 9 metus
@ProGreen O kaip žaidimai? Girdėjau nelabai nori vežti žaidimus 10TP. Nebus bajerio, kad įsirašau ir tada GG nebepaleidžia nė vieno grajaus? Čia aš apie steaminius kalbu.
b0ss prieš 9 metus
@Barzdocius nah, esu senas geras piratas ir už žaidimus nemėgstu mokėti. Taigi, apskritai visi mano bandyti nulaužti žaidimai veikė be didesnių problemų, kurias galėtų sudaryti OS, o tų žaidimų buvo gal kokie 20-30. Kiek iš Steam'e žaistų, gal kokių 5 žaidimų, tai taip, vienas iš jų - Insurgency, stopudovai dėl W10TP, neveikė normaliai, t.y. po įjungimo praėjus ~10min išmesdavo iš žaidimo su žinute "Lost connection" ir daugiau nebe įleisdavo į jokį serverį.
Anyway, nesuprantu ko čia per daug jaudintis, gi OS persirašyti, tai ne gyvenimą iš naujo pradėti. Nepatiks kas nors, ar neveiks, tai galėsi vėl W8 susirašyt. Juk dabartiniais laikais gyvenam, visus ten tau reikalingus failus, galėsi atsisiųsti iš interneto, na o asmeniniai failai dažniausiai nesveria be galo daug, tad juos be problemų gali kur nors įsirašyti, ar patalpinti kur nors internete, tarkim į OneDrive talpyklą, kuri tiesiogiai surišta su W8, bei W10TP.
Bit prieš 9 metus
@Positive žiūrint ką tu darai prie kompiuterio. Ar žaidi žaidimus ir pan., ar užsiimi programavimu, ar panašia veikla. Aš prie kompiuterio daugiausiai naršau internete ir užsiimu programavimu, todėl įsirašiau Windows 10, nes juos turi sesė nešiojame kompiuteryje ir man jie labai patiko. O kaip kiti sako "bugų pilna" šiandien įsirašiau, tai gal todėl dar nepastebėjau nei vieno :/ bus matyt! :)
Optimist78 prieš 9 metus
Jus sakot pikna bugu. Tai kaip jie isvis veikia, jei juose pilna anomaliju?.. Logikos 0...
b0ss prieš 9 metus
@MartynasPii pagal tave, jei pvz klaviatūros lemputės nedega taip, kaip turėtų, arba tam tikra icona pasisukusi ne tuo kampu, kuriuo turėtų, tai jau vsio, PC turi pradėt į gabalus taškytis? Sounds fun.
Optimist78 prieš 9 metus
@ProGreen kalba eina, ne apie vieną klaidą, kaip tu pasakei, kad lemputės nedega taisyklingai, o, kad sako, kad klaidų pilna. Tai...
Barzdocius prieš 9 metus
@MartynasPii Šiame forume klaidų pilna ir ką tu į tai? Kaip šis forumas veikia jei jame pilna bugų? O_o
Vaflioras prieš 9 metus
Geriau palauk, kol išleist pilną versiją, ir galesi nemokamai updatintis (jeigu pas tave originalūs).
Barzdocius prieš 9 metus
@MartynasPii Žinoma. Klaidų yra visur. Niekas nesukūrė kažko tobulo. Net ir žaidimų kūrėjai padaro ir palieka klaidų.