Sveiki, taigi turiu CS 1.6 STEAM. Ir žaidžiu jį, nes jis man geriausias iš COUNTER-STRIKE išskyrus tik CS:GO. Taigi ką jūs labiau mėgstate? Deathrun,Surf,Public,CSDM ar kt.,?
Rin prieš 9 metus
Labiausiai patikdavo deathrun, nes nemažai atidirbimo reikėdavo norint "profiškai" pralėkti map'ą :D O šeip pagrinde žaisdavau arba surf arba zombie mode(dažniausiai laikiuxo gunxp linksma ten būdavo :D).
Paganas prieš 9 metus
Labiausiai patiko prieš metus tai surf ir Deathrun, dabar lošiu tik Public su klasiokais vakarais
Macho prieš 9 metus
Žaisdavau pagrinde surf, buvau labai pasinešęs ant šito modo, pražaidžiau jį gal 4 metus. ( old school )
Saimon prieš 9 metus
Man patikdavo surf (rečiau), deathrun (profesionalus, be tų visų shop'ų, auto-bhop'ų ir rtd) ir dažniausiai žaisdavau DM + GunXP. Kadangi toks serveris būdavo vienintelis (dabar nebėr, nežinau, gal keitė pavadinimą ;/) tai pavadinimo neminėsiu.
Danielius prieš 9 metus
Asmeniškai patikdavo Hide N Seek modas, labai sudomino. Įveikinėdamas įvairius blockus turi užšokti ant GUN BLOCKO, taip didesnė tikimybė išgyventi roundą. O, kol tu įveikinėji įvairius blockus, tave gaudo CT (MENTAS), ir jei tave paknife'ina, pralaimi roundą ir automatiškai apsikeičiate pusėmis. Dabar tokių modų gana mažai, tik vienas KORIDORIUS.LT (NE REKLAMA) turi tokio modo serverį.
Šiaip dar patinka ir deathrun, be jokio auto b-hop, /drshop. Paprastas, sunkesnio stiliaus, su 100aa. :)
CodeMenas prieš 9 metus
Kadangi nesu įvaldęs nei surf, nei deathrun. Tai losiu dažniausiai public ir csdm.
Defenderis` prieš 9 metus
Pasurfint kartais patinka, bei pasitaškyt publice - masofkėse. O šiaip tai man labiausiai patinka zp ;)
Hiwichi prieš 9 metus
Deathrun su bhopu arba csdm, nes iskart atsirespawnini. Dar anksciau car moda :D