sveiki, vakar ramiau žaidžiau gta, šiandien jungiu, kai atsiranda loading screen išmeta, kad activarion requires ir tipo reikia internet connection. Ką daryti ?
b0ss prieš 9 metus
@quiN. o buvai žaidimą užblokavęs su "firewall", nuo prisijungimo prie interneto? Tikriausiai R* išleido kokį nors atnaujinimą ir tau jį suinstaliavo, arba tu normaliai nesusitvarkei su antivirusine ir ji tau ištrynė cracko bibliotekos failą (jei naudoji 3DM cracką, kurį aptinka kaip virusą). Manyčiau tau reikia per naują įsikelti cracką, arba, jei tai nepadeda - persirašyti/per naują atsisiųsti, žaidimą.
Xavi^ prieš 9 metus
Atnaujinimas buvo kuris mano manymu uždare galimybę laikinai džiaugtis iš kaikuriu websitu nusipiratauta žaidimo versija, pats susiduriau su šiuo same shit....
undeniable prieš 9 metus
@b0ss nežinau ar buvau, nes prie firewall buvo du GTA, vienas iš jų buvo užblokuotas, kitas ne. Tikrinau crack failus, niekas nedingę, o antivirusinę neknisa proto dėl kažkokių failų. Mačiau nosteam.ro išleido kažkokį v3 patchą, gal jis veikia ? nežinai ?
b0ss prieš 9 metus
Žinau tik tai, jog iš nosteam.ro buvau parsisiuntęs ir susiinstaliavęs cracką, kuris buvo išleistas dar prieš 3DM pirmąjį veikiantį cracką, na ir tą jų cracką aptiko kaip virusą (aš jį vis vien instaliavau), jis neveikė, bei po pirmo paleidimo, pas mane atsirado procesas, kurį išjungus, jis vėl įsijungdavo ir kurį man pavyko pašalinti, tik per "Safe mode" (aiškiai kažkoks rimtesnis virusas). Na, tai visa mano patirtis su nosteam.ro... :D
Garveris prieš 9 metus
Su antivirusine visą gta aplankala padarykit neliečiama į extention lista įdėkit, nu kad antivirusine neskanuotu... ir viskas, nereik jokiu datų keisti.
Qiux prieš 9 metus
Štai naujas crack sutvarkys šią bėda https://kickass.to/gta-5-grand-theft-auto-5-crack-v-3-0-fix-update-2-by-3dm-t10538399.html
b0ss prieš 9 metus
@quiN. deja, tiek aš, tiek @Garveris klydom. Tai neturi nieko bendro su antivirusine. Tiesiog 3DM neatsižvelgė į login timeout'ą, na ir jam tiesiog atėjo laikas, dėl to, atsukus kompiuterio laiką ir eidavo vėl žaisti... Ir neturi su tuo antivirusinė nieko bendro. Atsinaujink cracką, kaip tai padariau aš, jau prieš 3 dienas... @Qiux pateiktas variantas turėtų veikti...