Sveiki, prieš kelias normaliai žaidžiau CS 1.6. Šiandien norėjau pažaisiti ir vėl, bet man išmeta "Half Life Launcher stopped working", paskaičiau internete ir buvo rašyta kad geriausias problemos sprendimas tiesiog pridėti "hl.exe" failą į DEP. Na pridėjau pekroviau kompiuterį ir ką? Problema išliko.. Tada atsisiunčiau kita CS 1.6 iš ewar.lt, ir jis tiesiog išviso nepasileidžia. Spaudi ant icon'os desktop'e ir jis tiesiog nepasileidžia, niekas nevyksta.
Barzdocius prieš 9 metus
Nusiperki už 3 eurus ir žaidi be problemų.. Jau tiek spaudžiat tuos eurus neduok dieve išleisit ir kokakolai su estrela nebe užteks..
Jei į temą tai nežinau kas per SH, bet ištrink viską, visus failus, save visokius ir kita sh ir siųskis iš laikiux ten visada veikia, o jei iš ten neveiks supisai kažką su kompu :)
Darrel_ prieš 9 metus
Tai kad iš pradžių ir buvau atsisiuntęs iš laikiux'o bet tiesiog po vienos dienos susipiso.. Bet šiaip aš visada naudodavau iš ewar.lt ir man nebūdavo jokių problemų.
BoQsc prieš 9 metus
Būtų įdomu sužinoti daugiau apie tavo problemą. Pateik daugiau informacijos, kol kas turėtų užtekti ir to:
- Nukopijuok klaidos kodą/raporto failą: Pavyzdys
Darrel_ prieš 9 metus
Kad mane dabar leidžiant žaidimą išviso niekas neįvyksta. Tiesiog paspaudžiu ant tos icon'os cs'o ir žiūrint per Task Manager tai hl procesas atsiranda ir dingsta tiesiog.
BoQsc prieš 9 metus
Persirašyk Operacinę sistemą į patikimą Windows versiją, įsirašyk stabilias įrenginių tvarkykles, įsirašyk žmonių jau patikrintas programas ir tik tuomet įsirašyk populiarų/ teigiamai reitinguotą piratinę šio žaidimo versiją.
Problemos kitokiu būdu greitai tikrai nenustatysi ir neištaisysi, nebent būtų atsitiktinumas ir tau pačiam pavyktų tai padaryti kas prilygsta beveik magijai.
Darrel_ prieš 9 metus
Kad pas mane dabar Windows 8.1. O programų pas mane irgi nėra daug kad galėtu sugadinti visa CS'ą. Šiaip visi siūlo iš ewar.lt siūstis ta CS 1.6 bent kiek man teko skaityti.