Sveiki, kai kurie jau tikriausiai žino, bet tiems kas nežino: .... ne, reikia rašyti didelėm raidėmis.
Runescape Oldschool taps prieinamas nemokamai šių metų Vasario 19 dieną.
Balsavime dėl šio atnaujinimo net 85% balsavo už. Tačiau, visi žinome kad botai yra didelė problema, dėl to bus keletas apribojimų naujiems žaidėjams:
- Nauji vartotojai 24h negalės atiduoti savo daiktų. Tai reiškia kad negalėsite trade'inti savo daiktų. Tačiau gauti juos galėsite.
- F2P pasaulių Duel Arenoje bus galima statyti tik pinigus, o didžiausia suma bus 1 000 000 (1M).
- Žaidėjai spaminantys pagrindinį chatą bus laikinai mutinami
Taip pat priešingai nei buvo iki šiol, bus sugrąžinti Yew ir Lobster.
Ką manote? Manau nemažai žmonių laukė šio atnaujinimo!
SkepticalHippo prieš 10 metų
Kas buvo nutikę su Yew ir Lobster? RuneScape pakankamai senai nežaidžiu jau, o kai paskutinį kart žaidžiau, tiek Yew tiek Lobster žaidime buvo :|
Bebras prieš 10 metų
F2P pasauliai buvo atidaryti naujiems vartotojams nemokamai 2 savaites, bet dėl to Yews ir Lobsteriai buvo pašalinti.
Bičas prieš 10 metų
Aš tai visiškai nesuku galvos, kai membu buvau tai kažkodėl galiu ir F2P žaisti :D
Bet iš dalies labai džiugi naujiena!
SpirgiuX prieš 10 metų
Pagaliau! Taip senai to laukiau! Kai įvyko EOC updates mane iš kart atitraukė, nes tiesiog per daug š buvo pridėta ir tapo tos meh. Aleliūja!
Mikas prieš 10 metų
Stebet dabar reiks milu ir bondu kainas idomu kaip su tais botais cia bus cj dar daugiau prisiveis.
KibaxaS prieš 10 metų
Sooooo cool!! Taip ir maniau, kad sugražins oldschool runescape, tik gaila, kad laiko nebus šiam žaidimui. :)
noosee prieš 10 metų
Buvau pasiemęs membą mėnesiui, bet va pasibaigė ir nebelošiau toliau, pinigų buvo gaila. Dabar proga grįžt bus :D
Bebras prieš 9 metus
Norėčiau pakelti šitą temą primindamas kad Oldschool jau yra nemokamas!
Taip pat du pastebėjimai 1. Prisijungusių žaidėjų skaičius padidėjo daugiau nei 2 kartus.(ankščiau matydavau ~15k, šiuo metu yra 35k) 3. Rune scimitar kaina kyla!
Admin prieš 9 metus
Ahhh atsimenu runescape turėjau 73 M ant old school ir dar membą ir accountą užblokavo arba susigrąžino..