Sveiki, kai kurie jau tikriausiai žino, bet tiems kas nežino: .... ne, reikia rašyti didelėm raidėmis.
Runescape Oldschool taps prieinamas nemokamai šių metų Vasario 19 dieną.
Balsavime dėl šio atnaujinimo net 85% balsavo už. Tačiau, visi žinome kad botai yra didelė problema, dėl to bus keletas apribojimų naujiems žaidėjams:
- Nauji vartotojai 24h negalės atiduoti savo daiktų. Tai reiškia kad negalėsite trade'inti savo daiktų. Tačiau gauti juos galėsite.
- F2P pasaulių Duel Arenoje bus galima statyti tik pinigus, o didžiausia suma bus 1 000 000 (1M).
- Žaidėjai spaminantys pagrindinį chatą bus laikinai mutinami
Taip pat priešingai nei buvo iki šiol, bus sugrąžinti Yew ir Lobster.
Ką manote? Manau nemažai žmonių laukė šio atnaujinimo!
SkepticalHippo prieš 9 metus
Kas buvo nutikę su Yew ir Lobster? RuneScape pakankamai senai nežaidžiu jau, o kai paskutinį kart žaidžiau, tiek Yew tiek Lobster žaidime buvo :|
Bebras prieš 9 metus
F2P pasauliai buvo atidaryti naujiems vartotojams nemokamai 2 savaites, bet dėl to Yews ir Lobsteriai buvo pašalinti.
Bičas prieš 9 metus
Aš tai visiškai nesuku galvos, kai membu buvau tai kažkodėl galiu ir F2P žaisti :D
Bet iš dalies labai džiugi naujiena!
SpirgiuX prieš 9 metus
Pagaliau! Taip senai to laukiau! Kai įvyko EOC updates mane iš kart atitraukė, nes tiesiog per daug š buvo pridėta ir tapo tos meh. Aleliūja!
Mikas prieš 9 metus
Stebet dabar reiks milu ir bondu kainas idomu kaip su tais botais cia bus cj dar daugiau prisiveis.
KibaxaS prieš 9 metus
Sooooo cool!! Taip ir maniau, kad sugražins oldschool runescape, tik gaila, kad laiko nebus šiam žaidimui. :)
noosee prieš 9 metus
Buvau pasiemęs membą mėnesiui, bet va pasibaigė ir nebelošiau toliau, pinigų buvo gaila. Dabar proga grįžt bus :D
Bebras prieš 9 metus
Norėčiau pakelti šitą temą primindamas kad Oldschool jau yra nemokamas!
Taip pat du pastebėjimai 1. Prisijungusių žaidėjų skaičius padidėjo daugiau nei 2 kartus.(ankščiau matydavau ~15k, šiuo metu yra 35k) 3. Rune scimitar kaina kyla!
Admin prieš 9 metus
Ahhh atsimenu runescape turėjau 73 M ant old school ir dar membą ir accountą užblokavo arba susigrąžino..