Windows 7 palaikymas baigiasi...
Kai Windows 10 atkeliaus į mūsų gretas, Microsoft daugiau nebesiūlys savo pagalbos bei nepalaikys žinomų ir populiarių Windows 7.
Kaikam bus skaudu: tai bus 2015 m. sausio 13-ąją, ir tai reiškia galą Windows 7 palaikymui. (taip, tai buvo prieš savaitę)
Tačiau tai nereiškia, kad jūsų kompiuterio darbas sustos, tai reiškia, kad Microsoft daugiau nesiūlys laisvos pagalbos ir palaikymo, jei jūs turėsite problemų su savo Windows 7 programine įranga. Jokios naujos ypatybės nebus pridėtos taip pat.
Dabar Microsoft trokšta, kad Windows 7 vartotojai pereitų į Windows 8 - kad sužinotų daugiau, apie mūsų nuomones, pasiūlymus bei klaidas, kurios atsiranda ant šios Windows versijos. Arba kitaip, jūs galite laukti Windows 10 išleidimo šiais metais.
Windows 7 buvo išleisti 2009 metais. Šios operacinės sistemos buvo parduotos daugiau kaip 100 milijonų kopijų po šešių mėnesių ir iki šiol liko nepaprastai populiarus. Manoma, jog Windows 7 versija valdo pusę pasaulinių asmeninių kompiuterių.
Neseniai Windows 7 pajudėjo nuo vyraujančio palaikymo - nemokamos pagabos kiekvienam - į nusitęsusį palaikymą, kas reiškia, kad Microsoft įkraus pabalgines programines įrangas. Windows 7 pilnas palaikymas baigsis 2020, kai Microsoft pilnai nutrauks Windows 7 palaikymą visam laikui.
Jei jūs busite sujaudintas dėl saugumo, tai Microsoft tęs lopyti saugumo svarstomas problemas, taip, kad jei jūs tikrai pasiliksite ant Windows 7 versijos, jūsų kompiuteris neturės netikėtai tapti neapsaugotas nuo programišių ar virusų.
Kita Microsoft garbios operacinės sistemos karta yra Windows 10 - jie praleidžia Windows 9, dėl vienos priežasties - kuri bus atskleista antroje šių metų pusėje. Microsoft priversti atskleisti visą informaciją apie Windows 10 šių metų sausio 21-ąją dieną. Straipsnis iš coleris.lt
Macho prieš 9 metus
Ir puiku, bus proga išbandyt win10, kitu atveju pasilikčiau prie win7 iki grabo :D
`Brazzers prieš 9 metus
Na man asmeniškai labiau 7 patinka nei ten kokie nauji, bet jei teks pereit tai teks. ;/
Optimist78 prieš 9 metus
Ačiū dievuj! ^^ Nebėra Win7 tokie svarbūs ^^ Nors ir buvau jau sukūręs temą, bet vistiek ngl atsidžiaugti! ^^
Hiwichi prieš 9 metus
7 man 100x geriau negu windows 10, win10 pvž. ant mano pc nėra optimizuoti žaidimams ir pnš., o ant čin7 man viskas puikiai veikia, nieks nestringa, tad man labai gaila jeigu windows 7 bus neaptarnaujami
Optimist78 prieš 9 metus
@Hiwichi kaip galima kalbėt nežinant? Pasiskaitytum bent uzsienio e-zurnalus kokius kur apie win10 raso... Galu gale! Jie dar net nebaigti kurti !!
ErikasDamn prieš 9 metus
Jeigu tu su kompiuteriu apart gaimingo kažką veiki, tai aiškiai matosi windows 8 prieš 7 privalumai. Naudoju 8 windowsus jau 3 mėnesius ir negaliu atsidžiaugt ant kiek viskas paprasta ir kiek laiko gali sutaupyti su tom naujom "ale' nereikalingom funkcijom. Š_Š